Моля влезте в сайта.
Последно добавени
Title Категория увеличаващнамаляващ Публикувана на увеличаващнамаляващ
Данс Терапи Студио Танцови школи - гр. София 25-07-2017
Място за релакс и удоволствие. Народни танци, йога, тенис на маса
InForce Krav Maga Бойни Спортове - гр. София 22-06-2017
НАШАТА ИСТОРИЯ Организацията InForce е създадена през 2015 година в Далас, САЩ от Асен Кехайов (Главен Инструктор по Крав Мага и Директор на Krav Maga Global (KMG) България). InForce отваря врати за пръв път в София, България през март 2017 година, под вещото ръководство на Данаил Найденов (Съосновател на InForce България и KMG лицензиран Инструктор по Крав Мага), Боряна Янкова (Лидер на InForce Dance Move и Главен Инструктор по Lady Style) и Ива Тодорова (Координатор и Главен Инструктор по Kangoo Jumps).
Pulse Fitness & SPA Plovdiv Фитнес зали - гр. Пловдив 07-02-2017
Pulse Fitness & Spa Plovdiv е най-новото попълнение във веригата фитнеси Pulse. Без значение дали сте начинаещ, напреднал или все още събирате смелост да влезете в залата, в Pulse Fitness & Spa Plovdiv винаги ще намерите разнообразие от услуги, активности и начини да релаксирате. На площ от 4000 кв.м нашите клубни членове могат да се възползват от силова, кардио, спининг, стречинг зона, диетологичен кабинет, електро фитнес, протеинов и фреш бар, както и зали за групови занимания. Не на последно място е и огромният СПА център, в които ще откриете 12-местно джакузи, уникална мраморна парна баня, хималайска солна сауна и други. Безплатно за всички клубни членове, предлагаме над 100 групови занимания, с които да допълвате своите тренировки. Може да избирате от занимания като BODYPUMP, Kangoo Jumps, TapOut, Пилатес, Кросфит, Йога и още.
Боксов клуб "Хиени" Бойни Спортове - гр. София 10-01-2017
Боксов клуб „Хиени“ се намира на ул. Златен рог 20 в София, срещу х-л Маринела (Кемпински) и метростанция „Джеймс Баучер“. Клубът предлага идеални условия за тренировки по бокс и кикбокс, подходящи за начинаещи и напреднали. Идеята на нашия клуб е да направим бокса и кикбокса масов спорт, който да бъде подходящ и за любители, които да разпускат преди или след работно време. Програмата, която изготвяме за всеки е строго индивидуална. Тренировката протича в три основни части: • Загряване – в тази част подготвяме тялото за физическо натоварване, продължителността й е около 10-15 минути; • Основна – тя е строго индивидуално подготвена за всеки и зависи от физическите възможности и интереса му. Продължителността на тази част е между 40-50 минути; • Заключителна – включва разпускане на мускулатурата и е с продължителност от около 10 минути. Разполагаме с ринг и чували, предназначени за различна дистанция на боксиране, стенни възглавници и бързи круши. Имаме и отлично оборудване за кондиционни тренировки – Bulgarian Bag, снейк въжета, ластици, пудовки, лост за набиране, успоредка и машини за коремна и гръбна мускулатура. Уредите, с който разполагаме са професионални (Hammer Strength). В боксов клуб „Хиени“ има чисти съблекални и бани. Всеки работен ден улицата пред залата е без зона и можете да паркирате безплатно.
График на групови тренировки: Залата работи с карти Multisport. Изключение са тренировките в понеделник, сряда и петък от 19:30 часа, когато посетителите няма да могат да ползват картите Multisport. Цената за една тренировка е 8 лева. Понеделник: 12:45, 18:00 и 19:30 часа Вторник: 18: 00 и 19:30 часа Сряда: 12:45, 18:00 и 19:30 часа Четвъртък: 18: 00 и 19:30 часа Петък: 12:45, 18:00 и 19:30 часа Индивидуални тренировки: В удобно за Вас време и чрез предварително записване на телефон ‎0887 570 211.
За повече информация можете да ни се обадите на телефон ‎0887 570 211 или да ни пишете на лично съобщение във Фейсбук.
Очакваме Ви!
Зала наем София , кв.Овча Купел 2 Танцови школи - гр. София 10-01-2017
Спортна зала The Street се отдава под наем. Квадратура 60 кв.м., луксозно изпълнение и качествено озвучаване. Отдава се почасово за следните занимания: Народни танци;Бойни изкуства;Зумба;Йога;Модерни и спортни танци; Аеробика,стречинг и др. Цената е 11лв./час, при повече часове, подлежи на коментар. Адрес:кв. Овча купел 1, ул. Промишлена

Контакти Условия за ползване Реклама и Платени екстри Хранителни добавки


Сватбен фотограф Въздушно окачване