Моля влезте в сайта.
Спортни Зали Информирай ме при нова зала в категорията
Име увеличаващнамаляващ Месторазположение увеличаващнамаляващ Тел. за връзка
Pulse Beach Wellness Club, Св. Влас Бургас 087 9999 222
В комплекс „Sea Wind” на първа линия в хитовия морски курорт Свети Влас отвори врати най-новият ултрамодерен клуб от веригата Pulse Fitness&Spa – PULSE BEACH CLUB. На внушителната площ от 3500 кв.м. ще откриете всичко, което до сега Ви е липсвало за Вашата пълноценна почивка – ултрамодерни силови и кардио зони с нпанорамна гледка към морето и залива, разкошен спа център, вътрешни и външни кросфит зони, зали за групови занимания на закрито и открито, спининг и още много!

На Ваше разположение са:
• Кардио зона с над 55 кардио уреда – кростренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други.
• Силова зона и специализирана зона за функционални тренировки, оборудвани с най-новите уреди от сериите Life Fitness и TechnoGym.
• 2 зали за групови занимания на закрито и една площадка за провеждане на Йогапилатес, Tae Bo, Power Jumps, Kangoo Jumps, TapOut, Body Pump и Insanity.
• Спининг зона с 30 професионални спинъра – BH Spinning bikes
• Голям закрит басейн с дължина 17 м.
• Богато зареден протеинов бар
• Бюти салон

За привържениците на най-модерния и интензивен спорт в момента – Crossfit, PULSE BEACH CLUB разполага с вътрешна зала и външна напълно оборудвана зона, в която можете да тренирате на чист въздух и да се наслаждавате на морската гледка.
На площ от 1200 кв.м. е разположена спа зоната, в която ще откриете финландска сауна с хималайска сол, арома парни бани, релакс зона с термо лежанки, а опитните интернационални терапевти от Victoria Spa ще се погрижат за Вас с процедури от всички кътчета на света.

Контакти Условия за ползване Реклама и Платени екстри Хранителни добавки


Сватбен фотограф Въздушно окачване